Toby Keith ondergaat behandeling voor maagkanker

25 dagen geleden gepubliceerd

De bekende countryzanger Toby Keith heeft afgelopen zondag aangekondigd dat hij sinds afgelopen herfst behandelingen ondergaat voor maagkanker. De zanger, die meerdere platina albums op zijn naam heeft staan, liet via Twitter weten dat hij de afgelopen zes maanden een operatie heeft ondergaan en zowel chemotherapie als bestraling heeft ontvangen.

“Tot nu toe gaat het goed”

Keith, die van oorsprong uit Oklahoma komt en op 8 juli 61 wordt, gaf aan dat hij tijd nodig heeft om te herstellen en te ontspannen. Hij kijkt ernaar uit om deze tijd met zijn familie door te brengen. Hij beloofde zijn fans dat hij ze sneller terug zou zien dan ze zouden verwachten en dat hij niet kan wachten.

Onzekerheid over toekomstige optredens

Het is nog niet duidelijk hoe de gezondheid van de zanger zijn optredens voor de rest van dit jaar zal beïnvloeden. Zijn volgende optreden staat gepland voor 17 juni in Wheaton, Illinois. Na de aankondiging van Keith maakte de Ohio State Fair bekend dat zijn concert op 28 juli in Columbus, Ohio, is geannuleerd.

Keith’s publicist, Elaine Schock, liet zondagavond in een e-mail weten dat sommige tourdata zullen worden geannuleerd, maar het is nog niet duidelijk hoeveel dat er zullen zijn. De stichting van Keith zet zich sinds 2006 in voor kinderen met kanker.

Related news