Green Day kondigt "Saviors" tour aan voor volgend jaar

5 maanden geleden gepubliceerd

De rockband Green Day, bestaande uit Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt en Tré Cool, heeft hun “Saviors” tour aangekondigd die volgend jaar van start gaat. De tour is bedoeld om de 30e verjaardag van ‘Dookie’, de 20e verjaardag van ‘American Idiot’ en hun nieuwe album ‘Saviors’ te vieren. De band maakte hun plannen bekend via sociale media.

Gezelschap van andere bands

Bij hun optredens in Noord-Amerika zal Green Day vergezeld worden door The Smashing Pumpkins, Rancid en The Linda Lindas. Voor de shows in het VK en de EU zullen Nothing But Thieves, The Hives, Donots, The Interrupters en Maid of Ace hen vergezellen.

Tourdata

De “Saviors Tour”, die draait om het 14e studioalbum van Green Day, zal op 30 mei beginnen in Monte De Gozo, Spanje, met stops in Frankrijk, Duitsland, Italië en het VK, inclusief een show in Londen in het Wembley Stadium op 29 juni.

Kort daarna, op 29 juli, zal de tour van start gaan in Noord-Amerika in het Nationals Park in Washington, DC. Green Day zal 27 stops maken in Noord-Amerika, waaronder in Toronto, New York, Chicago, Atlanta, Nashville, Los Angeles, Phoenix, San Francisco en meer. De tournee wordt afgesloten op 28 september in San Diego, Californië, in het Petco Park.

Related news