Uitstel voor nieuwe seizoen "Euphoria"

5 maanden geleden gepubliceerd
  Euphoria

Fans van de HBO-serie “Euphoria” moeten langer wachten op het derde seizoen, dat pas in 2025 verschijnt. Dit is bevestigd door een woordvoerder van het netwerk. De serie, met Zendaya in de hoofdrol, werd uitgelicht in een promotievideo tijdens een persbijeenkomst op donderdagochtend in New York, waar de verwachte terugkeerdatum werd aangekondigd.

Invloedrijke serie

“Euphoria”, een gewaagde en extreme kijk op het leven van middelbare scholieren, kende in 2019 haar première, gevolgd door een tweede seizoen dat in 2022 werd uitgezonden na vertraging door de pandemie. De première van het tweede seizoen was volgens HBO “de meest bekeken aflevering van een HBO-serie ooit op HBO Max, momenteel met meer dan 14 miljoen kijkers op verschillende platforms.”

Veranderingen in de cast

Het derde seizoen wordt het eerste na het overlijden van ster Angus Cloud. Cloud, 25, stierf in juli aan een accidentele overdosis. De serie heeft veel van haar jonge acteurs naar sterrendom gelanceerd, waaronder Zendaya, die in 2020 en 2022 Emmy’s won voor haar vertolking van Rue Bennett. In augustus kondigde castlid Barbie Ferreira aan dat ze de show zou verlaten. Andere sterren van de show zijn Sydney Sweeney, Maude Apatow en Jacob Elordi.

Related news