Nieuwe geanimeerde Garfield film aangekondigd met Chris Pratt en Samuel L. Jackson

5 maanden geleden gepubliceerd

Een nieuwe geanimeerde film over de geliefde luie kat Garfield is onderweg, met de stemmen van Chris Pratt en Samuel L. Jackson. De film, simpelweg getiteld ‘The Garfield Movie’, is gebaseerd op de strip van Jim Davis.

Het verhaal

In de film heeft Garfield, geuit door Pratt, een onverwachte reünie met zijn lang verloren vader, de ruige straatkat Vic, geuit door Jackson. Garfield en zijn hondvriend Odie worden uit hun perfect verwende leven gedwongen om zich bij Vic aan te sluiten in een hilarische, high-stakes overval.

De trailer toont hoe een jonge Garfield Jon ontmoet, die zijn pizza met Garfield deelt, en een oudere Garfield die op verzoek van zijn vader uit een trein springt.

De cast

Naast Pratt en Jackson lenen ook Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein en Bowen Yang hun stemmen aan de film. De regie van de film is in handen van Mark Dindal.

Samenwerking Pratt en Jackson

Pratt en Jackson zijn geen onbekenden van elkaar. Ze speelden beiden in de Marvel Cinematic Universe, waar Pratt de rol van Peter Quill, ook bekend als Star-Lord, op zich nam en Jackson die van Nick Fury. Ze werkten eerder samen aan de films Avengers: Endgame en Avengers: Infinity War. Pratt heeft ook recent de stem van Mario ingesproken voor de geanimeerde film ‘The Super Mario Bros. Movie’.

‘The Garfield Movie’ zal naar verwachting op 24 mei 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Related news