Komende Netflix-film 'Lift' met Gugu Mbatha-Raw en Kevin Hart

7 maanden geleden gepubliceerd

Gugu Mbatha-Raw en Kevin Hart spelen de hoofdrollen in de aankomende Netflix-film ‘Lift’, een actiekomedie over een groep hoogopgeleide dieven die gedwongen worden om $500 miljoen aan goud te stelen van een vliegtuig tijdens de vlucht. De film is geregisseerd en geproduceerd door F. Gary Gray, bekend van ‘The Italian Job’ en ‘The Fate of the Furious’.

Het Plot

In de trailer, die op zondag is uitgebracht, zegt Kevin Hart tegen zijn team: “Als we dit niet doen, gaan we naar de gevangenis.” Gugu Mbatha-Raw voegt eraan toe: “Bovendien, het gaat over het redden van levens,” verwijzend naar het feit dat ze het geld uit handen van internationale terroristen zullen houden. Deze opmerking zorgt ervoor dat de criminelen mopperen over het feit dat ze het slachtoffer zijn van emotionele chantage.

De cast

Naast Mbatha-Raw en Hart, bestaat de cast van ‘Lift’ uit Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno, Sam Worthington, Viveik Kalra, Yun Jee Kim, Burn Gorman en Paul Anderson.

Productie en Vrijgave

‘Lift’ is gebaseerd op een spec script van Dan Kunka en werd in maart 2021 door Netflix verworven. De film is geproduceerd door Simon Kinberg’s Genre Pictures en Matt Reeves’ 6th & Idaho. De opnames vonden plaats van februari tot mei 2022 in Italië en Noord-Ierland, waaronder opnames in de havenstudio’s van Belfast en op het terrein van het Miramare-kasteel in Trieste.

De film zou oorspronkelijk worden uitgebracht op 25 augustus 2023, maar vanwege de impact van de SAG-AFTRA-staking in de Verenigde Staten op de promotie van de film, is de releasedatum verzet naar 12 januari 2024.

Related news