Ouders van OnlyFans-model Courtney Clenney gearresteerd in moordzaak

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Het OnlyFans-model Courtney Clenney, ook bekend als Courtney Tailor, is al aangeklaagd voor moord op haar ex-vriendje Christian Obumseli in april 2022. Nu zijn ook haar ouders, Kim (60) en Deborah (57) Clenney, opgepakt. Ze worden beschuldigd van onbevoegde toegang tot een computer, computersysteem of elektronisch apparaat van Obumseli.

De Moordzaak

Het levenloze lichaam van Obumseli werd in april 2022 gevonden in een appartement dat hij deelde met Clenney. Hij was neergestoken met een mes dat 7,6 centimeter diep in zijn borstkas was gegaan. Clenney bekende later de moord maar beweerde dat ze handelde uit zelfverdediging. Volgens Clenney hadden ze ruzie gehad en had Obumseli haar geduwd en op de grond gegooid. Ze pakte vervolgens een mes en gooide dat van drie meter afstand naar haar vriendje. Deze verklaring werd in twijfel getrokken door een forensisch expert, die stelde dat een van zo ver gegooid mes niet zo diep kon snijden.

Arrestatie van de Ouders

Terwijl Clenney wacht op haar proces, zijn haar ouders ook gearresteerd. Ze worden beschuldigd van onbevoegde toegang tot een computer, computersysteem of elektronisch apparaat van Obumseli. De familie Clenney is geschokt en bezorgd over de arrestatie. Hun advocaat suggereert dat ze het doelwit zijn van verzonnen aanklachten om hen in diskrediet te brengen in de media en dat het lijkt op een machtsspel van aanklagers.

Reactie Familie Obumseli

De familie Obumseli heeft laten weten bedroefd te zijn over het bericht dat de ouders van Clenney illegaal bezit hebben genomen van Christians laptop. Ze beschouwen dit als een verontrustende herinnering aan de gruwelijke misdaden die tegen hun familie zijn gepleegd en blijven gerechtigheid zoeken via het strafrechtelijke en civiele rechtssysteem.

Related news