Nieuwe Prison Break Show in Ontwikkeling voor Hulu

6 maanden geleden gepubliceerd
  Prison Break

Een nieuwe show geïnspireerd door de wereld van Prison Break is momenteel in ontwikkeling. Dit is het eerste project binnen dit universum sinds de opleving van seizoen 5 in 2017. De show wordt ontwikkeld voor Hulu door Elgin James, mede-maker van Mayans M.C., die zowel schrijft als uitvoerend produceert.

Nieuw Hoofdstuk

De nieuwe show wordt omschreven als een nieuw hoofdstuk in de wereld van Prison Break. Het is niet de bedoeling dat de vroegere hoofdpersonages Michael Scofield of Lincoln Burrows in de show verschijnen.

Over de Originele Serie

De originele Prison Break serie, die in première ging tussen 2005 en 2009, draaide om de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows, gespeeld door Wentworth Miller en Dominic Purcell. De serie volgde hun plan om Burrows uit de gevangenis te breken nadat hij ten onrechte beschuldigd was van een misdaad die hem op death row plaatste. Na vier seizoenen volgde in 2009 de tv-film Prison Break: The Final Break, en in 2017 was er een revival met seizoen 5.

Hoewel de serie nog in de vroege ontwikkelingsfasen verkeert, wordt er al reikhalzend naar uitgekeken. Verdere details over de nieuwe show zullen naar verwachting in de toekomst worden onthuld.

Related news