Nieuwe actiekomedie 'The Family Plan' komt naar Apple TV+

6 maanden geleden gepubliceerd

Apple TV+ heeft een trailer gedeeld van de nieuwe actiekomedie ‘The Family Plan’. De film, met rollen voor Mark Wahlberg en Michelle Monaghan, is geschreven door David Coggeshall en geregisseerd door Simon Cellan Jones.

Het verhaal

In ‘The Family Plan’ speelt Wahlberg de rol van Dan Morgan, een voormalig elite overheidsmoordenaar die nu een rustig leven leidt als toegewijde echtgenoot, vader van drie kinderen en succesvolle autoverkoper. Wanneer vijanden uit zijn verleden hem opsporen, neemt Dan zijn nietsvermoedende vrouw (Monaghan), zijn puberende dochter, zijn gamer zoon en zijn schattige baby van 10 maanden mee op een onverwachte roadtrip door het land naar Las Vegas. Terwijl hij zijn familie probeert te beschermen en hen de vakantie van hun leven wil geven, moet Dan zijn lang slapende vaardigheden weer in actie brengen, zonder zijn ware identiteit te onthullen.

Cast en productie

Naast Wahlberg en Monaghan, spelen ook Saïd Taghmaoui, Zoe Colletti, Maggie Q en Ciarán Hinds mee in de film. Wahlberg is niet alleen de ster van de film, maar dient ook als producent, samen met Stephen Levinson, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. ‘The Family Plan’ is een productie van Apple Studios en Skydance Media en zal op 15 december 2023 worden uitgebracht op Apple TV+.

Achter de schermen

De film werd aangekondigd in augustus 2022, toen Apple Studios een actiekomedie aankondigde met Mark Wahlberg in de hoofdrol. In oktober van dat jaar voegden Michelle Monaghan en Saïd Taghmaoui zich bij de cast, gevolgd door Ciarán Hinds, Maggie Q, Zoe Colletti, Van Crosby en Miles Doleac. De opnames begonnen in oktober 2022 in Atlanta, Georgia, onder de werktitel ‘Holiday Road’. Er werd gefilmd op locaties zoals een autodealer in Canton, Georgia, en er werden luchtbeelden gemaakt in het centrum van Buffalo, New York. In februari 2023 werden scènes gefilmd in The Strat casino resort in Las Vegas en werd de filmopname voltooid.

Related news