Louisiana man beschuldigd van brandstichting en moord op drie kinderen

6 maanden geleden gepubliceerd

Joseph Washington Sr., een 29-jarige man uit Louisiana, wordt beschuldigd van het in brand steken van een huis in New Orleans, waarbij drie kinderen om het leven kwamen. Volgens de politie zijn de slachtoffers de kinderen van Washington, van 8, 5 en 3 jaar oud.

Dreigementen via de telefoon

De moeder van de kinderen, die naar eigen zeggen op haar werk was, belde om 11:55 uur naar 911. Ze meldde dat de vader van de kinderen dreigde hun huis in brand te steken. Kort na het telefoongesprek werd er brand gemeld.

Kinderen overleden na brand

De 8-jarige en de 5-jarige werden gered uit het brandende huis, maar overleden later in het ziekenhuis. Het 3-jarige kind werd dood aangetroffen in het uitgebrande huis.

Aanklachten tegen Washington

Washington wordt aangeklaagd voor drie gevallen van moord in de tweede graad, drie gevallen van wreedheid tegen een minderjarige in de tweede graad en één geval van zware brandstichting. Na zijn arrestatie sprong Washington van een viaduct en is naar het ziekenhuis gebracht voor een evaluatie van mogelijke verwondingen. Het is nog onduidelijk of hij een advocaat heeft.

Related news