Fataal ongeluk op terras in Australië eist vijf levens

5 maanden geleden gepubliceerd

Een gezellig avondje op een terras in Daylesford, Australië, eindigde in een tragisch incident voor twee toeristenfamilies. Een terreinwagen crashte met hoge snelheid op het terras, waarbij vijf mensen het leven lieten, waaronder twee kinderen.

Het terras, gelegen aan een drukke rotonde in het centrum van Daylesford, was drukbezocht vanwege het lange weekend. De slachtoffers waren twee mannen in hun 30’s, een vrouw in haar 40’s, en een jongen en een meisje.

Het ongeluk

Volgens ooggetuigen raakte een witte terreinwagen de stoep net voor de rotonde en crashte vervolgens op het terras. Meerdere mensen werden meegesleurd voordat de auto tot stilstand kwam tegen een lantaarnpaal. Meerdere gewonden, waaronder een 11 maanden oude baby, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Chauffeur onderzocht

De bestuurder, een 66-jarige man, werd getest op alcohol maar de resultaten waren negatief. Hij was niet bekend bij de politie. Het onderzoek naar de exacte omstandigheden van het ongeluk is nog gaande. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de slachtoffers.

Related news