Euphoria-ster Angus Cloud overleden door accidentele overdosis

8 maanden geleden gepubliceerd

Angus Cloud, bekend van zijn rol als Fez in de populaire HBO-serie Euphoria, is overleden door een accidentele overdosis van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en andere drugs. Dit is bevestigd door de lijkschouwer. De acteur overleed in juli op 25-jarige leeftijd.

Persoonlijk verlies en strijd met mentale gezondheid

Cloud had onlangs het verlies van zijn vader te verwerken, een gebeurtenis waar hij volgens zijn familie intens mee worstelde. De acteur had de week voor zijn dood de begrafenis in Ierland bijgewoond. Zijn overlijden vond plaats in zijn ouderlijk huis in Oakland, Californië.

Zijn familie verklaarde: “Het enige troost dat we hebben, is weten dat Angus nu herenigd is met zijn vader, die zijn beste vriend was.” Cloud was open over zijn gevecht met mentale gezondheidsproblemen en zijn familie hoopt dat zijn overlijden anderen kan herinneren dat ze er niet alleen voor staan.

Carrière en eerbetoon

Naast zijn rol in Euphoria, verscheen Cloud in videoclips van artiesten als Becky G, Karol G en Juice WRLD. Na zijn overlijden bracht zijn Euphoria co-ster Zendaya een eerbetoon aan hem. Ze schreef: “Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gehad hem in dit leven te leren kennen, hem een broer te noemen, zijn warme, vriendelijke ogen en stralende glimlach te zien, of zijn aanstekelijke schaterlach te horen.”

Related news