Eerste blik op 'The Fall Guy' met Ryan Gosling en Emily Blunt

5 maanden geleden gepubliceerd

Universal Pictures heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe film ‘The Fall Guy’. De actiekomedie, met in de hoofdrollen Ryan Gosling en Emily Blunt, is geïnspireerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren ‘80 met Lee Majors.

Over de film

Het script voor de film is geschreven door Drew Pearce, de regie is in handen van David Leitch. Leitch is bekend van films als ‘Atomic Blonde’, ‘Deadpool 2’ en ‘Bullet Train’. Gosling speelt de rol van Colt Seavers, een door de wol geverfde stuntman die een jaar eerder de branche verliet om zich te concentreren op zijn fysieke en mentale gezondheid. Hij wordt echter teruggehaald voor een grote studiofilm als de ster ervan, gespeeld door Aaron Taylor-Johnson, vermist raakt. De film wordt geregisseerd door zijn ex, Jody Moreno, gespeeld door Emily Blunt.

Het plot

Terwijl de meedogenloze producent van de film, gespeeld door Hannah Waddingham, probeert de verdwijning van Taylor-Johnson’s personage geheim te houden, voert Gosling’s personage de meest waanzinnige stunts uit en probeert hij zich opnieuw in de gunst te werken bij zijn ex. Maar terwijl het mysterie rond de vermiste ster zich verdiept, raakt Gosling’s personage verstrikt in een sinister, crimineel plot dat hem naar de rand van een val brengt die gevaarlijker is dan elke stunt. Winston Duke en Stephanie Hsu maken ook deel uit van de cast.

‘The Fall Guy’ wordt op 1 maart 2024 in de bioscopen verwacht. Gosling was onlangs te zien in de Barbie-film, terwijl Blunt te zien was in ‘Pain Hustlers’, die vorige week op Netflix werd uitgebracht.

Related news