Daily Wire produceert eigen live-actie adaptatie van 'Sneeuwwitje'

7 maanden geleden gepubliceerd
  Bentkey

Het conservatieve mediabedrijf Daily Wire werkt aan een eigen live-actie bewerking van het sprookje ‘Sneeuwwitje’ van de gebroeders Grimm. De film, getiteld ‘Sneeuwwitje en de Boze Koningin’, staat gepland voor release in 2024. Het zal de eerste speelfilmproductie zijn voor het kinderentertainmentplatform van het bedrijf, Bentkey. De hoofdrol wordt vertolkt door de conservatieve YouTuber Brett Cooper, die ook de gastheer is van de show ‘The Comments Section’ op het platform.

Teaser vrijgegeven

Daily Wire heeft een teaser voor de film vrijgegeven. De teaser begint met een melodie gezongen door Cooper en geschreven door Jeremy Boreing, en laat een blik door een bos zien, waar Cooper als Sneeuwwitje wordt onthuld. Boreing kondigde aan het personeel aan: “Het is een verhaal over een prinses en een prins, over schoonheid en ijdelheid, over liefde en de kracht ervan om ons van de dood tot leven te wekken. Het is onze eigen bewerking van een eeuwenoud sprookje.”

Reactie van Brett Cooper

“Ik ben opgegroeid met de originele sprookjes van Grimm, dus ik ben enthousiast dat we dit iconische verhaal tot leven brengen voor de nieuwe generatie,” zei Cooper. “Sneeuwwitje is zo’n mooi personage, en ik ben vereerd haar te mogen spelen. Net als alle beste sprookjes, is dit een verhaal met tijdloze waarden, zoals liefde, vriendschap en vriendelijkheid, en ik kan niet wachten om ze te delen.”

Kritiek op Disney

Boreing uitte vandaag kritiek op Disney’s aankomende Sneeuwwitje-film met Rachel Zegler in de hoofdrol. Hij beweerde, zonder specifiek bewijs te geven, dat de film van Disney “kinderen zal blootstellen aan de populaire maar destructieve leugens van het huidige moment”. “Hoewel Disney nog steeds Walt’s naam gebruikt, hebben ze zijn nalatenschap bijna volledig verlaten,” beweerde hij.

Toekomstplannen

Daily Wire heeft aangekondigd dat Bentkey bij de lancering beschikbaar zal zijn met 150 afleveringen van 18 shows, waaronder vier originele Bentkey-producties. Nieuwe afleveringen worden elke zaterdagochtend verwacht.

Related news