Logan Paul wordt worstelkampioen na overwinning op WWE-evenement in Saudi-Arabië

5 maanden geleden gepubliceerd
  By Erik Drost, via Wikipedia

Logan Paul, bekend als YouTuber en nu ook atleet, is de nieuwe worstelkampioen na het winnen van een groot WWE-evenement in Saudi-Arabië. Zaterdagavond stond hij in de ring tegenover Rey Mysterio tijdens WWE’s Crown Jewel in Riyad.

Een strijd vol actie

De wedstrijd werd gekenmerkt door veel actie en lichaamsslams. Uiteindelijk zegevierde Logan door Rey ‘neer te slaan’ nadat deze naar hem toe sprong vanaf de touwen. De reden voor deze overwinning? Logan had snel en stiekem een paar koperen knokkels aangedaan. Nadat Rey was neergegaan, probeerde Logan hem vast te pinnen, wat hem lukte voor 3 seconden.

Snel succes in de worstelwereld

Het is een groot moment voor Logan, vooral omdat hij relatief nieuw is in de worstelwereld. Hij trad in 2022 officieel toe tot de WWE en is nu al een regelrechte kampioen. Hoewel alle WWE wedstrijden volledig vooraf zijn gepland en in scène gezet, is het nog steeds een indrukwekkende prestatie. Het lijkt erop dat Logan, mits zijn lichaam het aankan, een lange en succesvolle toekomst tegemoet gaat in de promotie.

Dubbele carrière

Naast zijn worstelcarrière heeft Logan ook succes in zijn bokscarrière. Hij heeft onlangs een overwinning behaald tegen Dillon Danis. Het lijkt erop dat Logan nu zijn focus kan leggen op de WWE, aangezien WrestleMania over een half jaar plaatsvindt en hij voorlopig geen grote gevechten gepland heeft.

Related news