Apple onthult nieuwe 13- en 15-inch MacBook Air met krachtige M3-chip

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd
  Pixabay

Apple heeft vandaag de nieuwe MacBook Air met de krachtige M3-chip aangekondigd. Deze nieuwe modellen zijn tot 60 procent sneller dan het model met de M1-chip en tot 13 keer sneller dan de snelste Intel-gebaseerde MacBook Air.

Verbeteringen en kenmerken

Het nieuwe ontwerp is opvallend dun en licht, met een batterijduur tot 18 uur. De MacBook Air biedt ondersteuning voor maximaal twee externe displays en Wi-Fi die tot 2x sneller is dan de vorige generatie.

De nieuwe MacBook Air is verkrijgbaar in vier kleuren: middernacht, sterrenlicht, spacegrijs en zilver. Het heeft een aluminium unibody behuizing die duurzaam en bestendig is.

Prestaties van de M3-chip

De M3-chip, gebouwd met behulp van toonaangevende 3-nanometer technologie, zorgt voor snellere prestaties en meer mogelijkheden voor de MacBook Air. Deze chip bevat een krachtige 8-core CPU, ondersteuning voor maximaal 24GB aan verenigd geheugen en tot 18 uur batterijduur.

Het gebruik van de M3-chip resulteert in snelheid in alles wat je doet, van dagelijkse productiviteit tot veeleisende taken zoals fotobewerking en softwareontwikkeling.

AI-prestaties

De M3-chip bevat een snellere en efficiëntere 16-core Neural Engine, waardoor de MacBook Air de beste consumentenlaptop voor AI ter wereld blijft. Met deze krachtige AI-prestaties levert macOS intelligente functies die de productiviteit en creativiteit verhogen.

Beschikbaarheid en prijzen

De nieuwe MacBook Air met M3 is vanaf vandaag te bestellen, met beschikbaarheid vanaf vrijdag 8 maart. De 13-inch MacBook Air met M3 begint bij $1,099 en de 15-inch MacBook Air met M3 begint bij $1,299.

Milieuvriendelijk

De nieuwe MacBook Air is het eerste Apple-product dat is gemaakt met 50 procent gerecycled materiaal, inclusief 100 procent gerecycled aluminium in de behuizing en 100 procent gerecycled koper in het hoofdprintplaat.

Related news