Nieuwe toevoeging aan Jack Ryan-serie: "Tom Clancy Rode Winter"

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

De spannende Jack Ryan-serie krijgt een nieuwe toevoeging met de publicatie van “Tom Clancy Rode Winter” door Marc Cameron. Het boek, een Nederlandse vertaling van “Tom Clancy Red Winter”, is nu beschikbaar voor de Nederlandstalige lezers en belooft weer een spannende duik in de wereld van internationale spionage en geopolitieke intriges.

Terug naar 1985

In “Rode Winter” worden lezers meegenomen naar het jaar 1985. Een F117 Nighthawk, de meest geavanceerde Amerikaanse straaljager van die tijd, stort neer in de woestijn van Nevada. Het incident trekt de aandacht van de Sovjet-Unie, die gebrand is op het onthullen van de geheimen van dit ultrageheime wapen.

De missie van Jack Ryan

Parallel aan dit incident wordt de CIA benaderd door een mysterieuze figuur uit Oost-Berlijn, die spionageplannen van zijn regering aanbiedt in ruil voor politiek asiel. De taak om de waarheid van deze beweringen te verifiëren, wordt toevertrouwd aan Jack Ryan, die met gevaar voor eigen leven door de schaduwwereld van internationale spionage moet navigeren.

Over de auteur

“Tom Clancy Rode Winter” is het zesde boek van Marc Cameron in de Jack Ryan-reeks. Cameron, bekend om zijn vermogen om adembenemende spanning en realistische spionagescenario’s te creëren, stelt ook in dit boek niet teleur. De roman belooft de lezers, net als de eerdere boeken in de serie waarvan wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht, op het puntje van hun stoel te houden.

Het boek is uitgegeven door A.W. Bruna Uitgevers, telt 480 pagina’s en is vertaald naar het Nederlands door Saskia Peterzon-Kotte. “Tom Clancy Rode Winter” is een must-read voor fans van de serie en voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van internationale spionage en technothrillers.