Septimius Awards 2023 belicht Nederlands talent

9 maanden geleden gepubliceerd

De Septimius Awards, een toonaangevende internationale prijsuitreiking, keert terug naar Amsterdam op 25 en 26 september 2023. Deze editie staat vooral in het teken van Nederlands talent, locaties en producties. De presentatie is in handen van Fenna Ramos, bekend van het programma Zappelin.

Nominaties uit Nederland

Er zijn dit jaar diverse Nederlandse nominaties, waaronder Robert de Hoog voor Beste Europese Acteur, Lies Visschedijk en Felix de Rooy voor de Lifetime Achievement Award. André Dongelmans is genomineerd voor zijn rol in “Dirty Lines” en de Nederlandse serie “Mocro Maffia” dingt mee naar de prijs voor Beste Serie.

De openingsrede van de awardceremonie zal worden gehouden door Touria Meliani, de Wethouder van Cultuur & Kunst. Deze focus op het Nederlandse talent onderstreept de invloed van Nederland in de wereldwijde entertainmentindustrie.

Amsterdam als gastheer

Amsterdam, roemrijk om zijn rijke cultuur en geschiedenis, is wederom de trotse gaststad van de Septimius Awards. De stad biedt een pittoresk decor voor het evenement, dat bijgewoond wordt door een breed scala aan internationale en nationale gasten. Het evenement bestaat uit paneldiscussies (25 september) en de daadwerkelijke prijsuitreiking op 26 september.

Fenna Ramos aan het roer

Fenna Ramos, bekend van het programma Zappelin, zal de Septimius Awards presenteren. Ze heeft uitgesproken enthousiast te zijn over haar rol en kijkt uit naar een onvergetelijk en inspirerend evenement.

Over de Septimius Awards

De Septimius Awards is een internationale prijsuitreiking die diversiteit in de entertainmentindustrie viert. Het evenement erkent en eert talent uit alle delen van de wereld. De Septimius Awards streeft naar diversiteit en inclusie in de entertainmentindustrie en viert de prestaties van individuen en producties die een significante impact hebben gemaakt.

Related news