Porsche Centrum Twente verhuist naar Deventer.

Normal foto 38840

Porsche Centrum Twente gaat een nieuwe Porsche Experience à la Twente bouwen op het A1 Bedrijvenpark Deventer.

“Wij hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt met als resultaat dat onze huidige locatie aan de Vonderweg in Enter te klein wordt” aldus Michel Arfman, directeur-eigenaar 
Porsche Centrum Twente.

“Als Porsche dealer, vinden wij dat wij voorop moeten blijven lopen in persoonlijke dienstverlening, kwaliteit, bereikbaarheid en klanttevredenheid. Daarom hebben wij de unieke kans om een volledig nieuw Porsche Centrum Twente te kunnen bouwen met beide handen aangegrepen.”

Er is een kavel aangekocht direct aan de A1 ter hoogte van Afslag 24, Deventer-Schalkhaar. De verhuizing zal uiteindelijk naar verwachting medio 2021 plaatsvinden. Ondanks de verhuizing richting Deventer, blijft de naam Porsche Centrum Twente behouden.

Gerealiseerd worden een showroom en werkplaats naar de nieuwste maatstaven van Porsche. Heel bijzonder dus en helemaal voorbereid op de nieuwe generatie sportwagens, Porsche E-Performance.

Kortom klaar voor de toekomst met meer ruimte in een moderne ambiance waarin wij samen de komende jaren verder kunnen groeien.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief