Politie Tilburg ontdekt grote hoeveelheid hennep

Normal centaurusweg2
Tijdens een integrale controle van onder andere gemeente en politie is bij een bedrijfspand aan de Centaurusweg een flinke hoeveelheid hennep gevonden. Een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden.
De controle vond plaats op dinsdagochtend 22 januari. Gemeente, belastingdienst en politie gingen het pand binnen. In de ruimte stonden een paar grote dozen. Het vermoeden ontstond bij de politie dat er mogelijk drugs in de dozen zaten. In overleg met de officier van justitie werd besloten om ze te bekijken.

Henneptoppen

De dozen bleken vol te zitten met bijna 130 kilogram aan gedroogde henneptoppen. Een man die op dat moment in de loods aanwezig was is vervolgens aangehouden. In de loods stond verder nog een bestelauto met daarin een verborgen ruimte. Deze is, samen met twee motoren, in beslag genomen. De loods is verder doorzocht, maar er is niets meer aangetroffen. De politie heeft de verdachte ingesloten en doet verder onderzoek naar de zaak. [signoff]

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief