Merel Moerkerken behaalt een buitengewone schoolprestatie

Normal merel

ROTTERDAM - Merel Moerkerken, leerling van het Infinity College, heeft een zeldzame prestatie behaald. In één jaar tijds heeft zij het vierde, vijfde en zesde jaar van het vwo gevolgd en haar diploma behaald. Merel hangt de vlag met wimpel uit.

Het komt bijna niet voor dat een leerling drie schooljaren vwo in één jaar volgt en het met succes afrondt. Toch is het Merel gelukt. En dan te bedenken dat de examens voor haar gevoel niet eens soepel verliepen. Tijdens het maken van het schriftelijke examen wiskunde kreeg ze een totale black out. Dat examen leek uit te lopen op een zware onvoldoende. Het was op een nippertje een vijf. Weliswaar op het nippertje, maar: geslaagd is geslaagd!

Merel ziet zichzelf niet als een briljante leerling. Zij wil met name andere scholieren inspireren en aanmoedigen. De conclusie dat het haar allemaal maar komt aanwaaien, veegt Merel direct van tafel. “Dat lijkt misschien zo, maar ik heb er veel voor gedaan”, zegt zij. Merel heeft dit resultaat deels te danken aan het vernieuwende onderwijs dat het Infinity College biedt. Zij vindt leren leuk: “En de leraren hebben mij gestimuleerd om het beste uit mijzelf te halen”, zegt zij tevreden.

Na een welverdiende vakantie gaat Moerkerken komend jaar Science, Business en Innovation studeren aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Een unieke bachelor opleiding in Nederland en dat past wel bij Merel.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief