Kind overlijdt bij steekpartij in Boekel, ander zwaargewond; moeder sterft in auto-ongeluk

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Een tragedie heeft zich woensdagmiddag afgespeeld in Boekel, Noord-Brabant. Bij een steekpartij in een woning is een kind om het leven gekomen, terwijl een ander kind zwaargewond naar het ziekenhuis is gebracht. Later op de dag kwam de moeder van de kinderen, een 42-jarige vrouw, om het leven bij een auto-ongeluk.

Steekpartij en auto-ongeluk

De politie ontving rond 14.00 uur een melding van de steekpartij aan de Dotterbloem. Daar troffen zij de kinderen, 10 en 12 jaar oud, aan in het huis van de vrouw die later bij het auto-ongeluk overleed. De buren vertelden dat de moeder en de kinderen pas een aantal maanden geleden in de straat zijn komen wonen. De vrouw zou van Poolse afkomst zijn.

Reacties uit de buurt

De buren hadden weinig contact met de nieuwe bewoners. Een van hen vertelde dat een bevriende buurvrouw van de moeder huilend het huis uit kwam en met een huisarts op de stoep ging zitten. De straat werd snel gevuld met hulpdiensten, meerdere politiewagens en ambulances waren ter plaatse. Later op de middag plaatste de politie witte schermen rondom het huis.

Onderzoek gaande

Er is nog niets bekend over de toedracht van de steekpartij. De forensische opsporing is een onderzoek gestart om de gebeurtenissen te reconstrueren.