Genomineerden bekend voor Private Leaseauto van het Jaar

Normal kia picanto comfortplusline navigator

Vandaag maakt leasemaatschappij Alphabet de genomineerden bekend voor de ‘Private Leaseauto van het Jaar’. Deze verkiezing vindt voor de derde keer plaats en is gebaseerd op die van de Leaseauto van het Jaar waarmee Alphabet in 23 jaar een rijke historie heeft opgebouwd.

Met de verkiezing van de Private Leaseauto van het jaar speelt Alphabet in op sterk groeiende vraag naar private lease. Met de verkiezing wil de leasemaatschappij de consument ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een privé leaseauto.

 “Zelf zijn wij vorig jaar uitgeroepen tot Private Leasemaatschappij van het jaar. Daar zijn wij bijzonder trots op. In tegenstelling tot voorgaande jaren laten wij dit keer de keuze wie wint over aan de gebruiker. Op 20 december wordt de winnende auto bekend gemaakt, waarna deze met een interessante aanbieding het nieuwe jaar ingaat.  Daarmee is de verkiezing nu echt door en voor de consument.”, aldus Ivo Lissone, CCO bij Alphabet.

Op www.alphabetprivatelease.nl kan de consument zijn keuze kenbaar maken uit de genomineerden merken, een lijst van de 9 meest populaire auto’s uit de 3 meest gevraagde klassen.

City

Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator

Renault Twingo Life

Toyota Aygo X-Fun

Compact

Ford Fiesta Trend

Peugeot 208 Blue Lion

Nissan Micra N-Connecta

SUV

Citroen C3 Aircross Feel

Renault Captur Intens

Volkswagen T-roc Style

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief