Actief Zorg continueert activiteiten Joost Zorgt

Normal werken bij wat bieden wij 600x357
Het Brabantse Actief Zorg heeft overeenstemming bereikt met curator Mr. J. Westerhof van HVG Law te Utrecht over de overname van Joost Zorgt. Begin deze maand werd de Utrechtse thuiszorgorganisatie failliet verklaard. Door de overname is de continuïteit van zorg zoveel mogelijk geborgd.

Actief Zorg streeft ernaar zoveel mogelijk medewerkers en zorgvragers van Joost Zorgt over te nemen. De organisatie breidt met de overname uit in andere delen van het land. Jacqueline van de Ven, directeur Verpleging & Verzorging vindt het belangrijk dat mensen kunnen rekenen op de hulp die ze nodig hebben. “Wij streven ernaar dat medewerkers zoveel mogelijk onder dezelfde arbeidsvoorwaarden blijven werken. Hoogstwaarschijnlijk wél onder de naam Actief Zorg.” De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Over Actief Zorg  Met 3.500 medewerkers zet Actief Zorg zich dagelijks in voor haar ruim 14.000 klanten die thuis hulp kunnen gebruiken. Mensen kunnen bij de organisatie terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies. Actief Zorg wil proberen een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van haar klanten. De ambitie is om de zelfregie van zowel de klanten als medewerkers te vergroten. Wij geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan gelukkiger klanten. Gelukkige klanten zorgen voor groei en dat merken we. Hiermee leveren we kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij leveren zorg met ons hart, ons hoofd en onze handen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Met de overname van Joost Zorgt mogen we straks nog meer mensen deze “Actief Zorg” bieden en dat is waar we het voor doen. Samen op weg naar geluk.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief