Waarom een kerstpakket juist in mindere tijden van belang is

Normal pexels photo 364668
Afbeelding: Dana Tentis

Waarschijnlijk zitten veel werknemers van je bedrijf nu al na te denken over het kerstpakket dat ze straks weer hopen te krijgen. Iedereen vindt het fijn om een bedankje of een attentie te krijgen en ook jouw personeel heeft hoge verwachtingen aan het eind van het jaar. Laat te allen tijde merken aan je werknemers dat je blij met ze bent.

Je wil je werknemers absoluut niet kwijt met de krappe arbeidsmarkt van nu. De tijden zijn soms niet al te rooskleurig voor verschillende bedrijven maar belangrijk is dat je het personeel vasthoudt. Een blijk van waardering is heel belangrijk. En werknemers van deze tijd zijn niet meer zo verheugd met een cadeaubon of een voucher voor een boek of een dagje eropuit. Je medewerkers willen echt graag zien dat je goed over het geschenk hebt nagedacht.

Samenstellen

Zelf het ultieme kerstpakket samenstellen is dan ook een verstandig besluit. Laat met een origineel kerstgeschenk zien dat je de tijd hebt genomen om een mooi kerstcadeau samen te stellen. Verwen het personeel met een prachtige kerstpakket, gevuld met A-merken. Kies herkenbare merken waarvan je weet dat je werknemers die niet zo snel zelf zouden kopen. Een ouderwets en traditioneel kerstpakket is helemaal in.

Traditie
Geef het kerstpakket anno 2020 een knus tintje mee. Kies dingen uit waar je zelf ook blij van wordt. Maak het gezellig en romantisch. Probeer iets van jezelf of van je bedrijf terug te zien in de pakketten. Een luxe uitstraling van het kerstpakket geeft je bedrijf ook een luxe uitstraling. Mensen willen trots zijn op waar ze werken. Op het werk dat ze doen. Breng dat tot uiting in de kerstattentie. En vindt het met name leuk om te doen. Vindt het fijn om te geven! Het is ook fijn, je krijgt er zelf een goed gevoel van. Dat is ook het leuke van het geven van kerstpakketten; het werkt naar twee kanten. Jij krijgt zelf een mooi gevoel om iets bijzonders te geven en je personeel wordt er gelukkig van. Je werknemers gaan met plezier aan het werk, werkrelaties verbeteren, de gezondheid van de medewerkers gaat vooruit en er zal minder stress op het werk worden ervaren.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief