Subway broodjes bezorgd op kantoor, thuis of zelfs in het park

Normal 123

Amsterdam – Subway Nederland en Uber Eats hebben de handen ineen geslagen. Sinds kort is het in 14 Nederlandse steden mogelijk gerechten van de sandwich-specialist door Uber Eats te laten bezorgen. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook op kantoor of in het park.

"We zijn enorm blij met deze samenwerking”, reageert Annelies Poelsema, marketingmanager Subway Nederland, enthousiast. “Uber Eats is een professionele partner in de delivery markt, waar we op wereldwijd niveau mee samenwerken. Samen kunnen we nog beter inspelen op het Nederlandse lunchmoment. De uitbreiding van onze bezorgmogelijkheden maakt dat meer consumenten, nog gemakkelijker van een Subway-maaltijd kunnen genieten.”

Zo werkt het

Een bestelling plaats je eenvoudig via de Uber Eats app, waar je het volledige Subway-menu vindt. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt, kun je deze live volgen. “Subway is wereldwijd een van de meest populaire restaurants en daarom zijn we verheugd dat je nu ook in Nederland met een druk op de knop je favoriete Subway-maaltijd kunt laten bezorgen, waar en wanneer je wilt.”, zegt General Manager Uber Eats Nederland Aukeline Tolman. Het bezorgen van een Sub, wrap of bijvoorbeeld salade via Uber Eats is nu al mogelijk in veertien steden: Amsterdam, Almere, Breda, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Korting op je eerste bestelling

Als nieuwe gebruiker van Uber Eats krijg je tot en met 31 december twee keer € 10,00 korting op je eerste twee bestellingen. Verzilver de korting met de actiecode NL20SUB.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief