Update: Silfano Junior Monteir aangehouden in Limburg.

Normal opsporing
Sinds 1 januari 2019 weet Silfano Junior Monteiro (25) uit handen van de politie te blijven. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest van het schietincident die nieuwjaarsnacht aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Door toedoen van dat vuurwapengeweld kwam de 32-jarige Faisal Mssyeh om het leven en raakte diens broer ernstig gewond.
Sinds 7 mei staat Monteiro op de Nationale Opsporingslijst en is er een beloning van 15.000 euro voor de tip die in zijn aanhouding resulteert.Silfano Junior Monteiro, ook wel ‘Fano’ genoemd, is geboren op 13 februari 1994 en heeft een forse lichaamsbouw. Hij zou zich in het buitenland kunnen schuilhouden, maar het is ook mogelijk dat Monteiro in Nederland is ondergedoken.

Vragen

Heeft u Silfano Junior Monteiro gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Update: De politie hield woensdagochtend in Limburg de 25-jarige Rotterdammer aan, die ervan wordt verdacht op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg op Faissal Mssyeh en zijn broer te hebben geschoten. Faisal – beter bekend als rapper Feis- kwam om het leven, zijn broer raakte zwaargewond.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief