Infinity College Rotterdam aan de Schiekade van start

Normal infinity college rotterdam aan de schiekade van start

Infinity College, de particuliere school voor vwo, havo en vmbo, gaat zich voorlopig aan de Schiekade 830 in Rotterdam vestigen. Het is de tweede vestiging van de onderwijsinstelling, die verleden jaar in Amsterdam van start ging.

Op 3 september begint Infinity College Rotterdam het nieuwe schooljaar met circa dertig leerlingen. De verwachting is dat dit aantal snel naar honderd zal groeien. In Amsterdam werd zomer 2017 ook gestart met ruim 30 leerlingen. Dit jaar is de school in Amsterdam ook doorgegroeid naar 100 leerlingen.

“Er is grote belangstelling voor ons onderwijs en wij verwachten in het schooljaar 2018/2019 dan ook een groeiend aantal inschrijvingen”, zegt Ruben van der Winden, rector van Infinity College. “We gaan nu aan de Schiekade van start en gaan ons dit schooljaar oriënteren op een definitieve locatie in Rotterdam. De Schiekade is een goede locatie met de juiste voorzieningen. Ruben: “In Amsterdam hebben we de campus die autoluw is in een parkachtige omgeving met sport, recreatie, horeca en een supermarkt. Dat hoge niveau willen we volgend schooljaar in Rotterdam ook realiseren.

Bijzondere aanpak Het succes van Infinity College komt vooral door de bijzonder aanpak van de school, die goed aanslaat bij de leerlingen. “Onze aanpak is gebaseerd op het flexibele onderwijsconcept van de Wereldschool”, zegt Van der Winden. “De aanpak is gericht op individuele aandacht van leerlingen door docenten en coaches op locatie. Daardoor kunnen leerlingen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau werken.” De Wereldschool is in 1948 opgericht en verzorgt al 70 jaar lager en voortgezet onderwijs in circa 120 landen.

Gehalveerde tarieven Het particuliere kwaliteitsonderwijs van Infinity College, dat met een BRIN-nummer erkend is door het ministerie van Onderwijs, is bovendien financieel laagdrempelig. Infinity College hanteert tarieven die 40 tot 50% lager liggen dan de tarieven van vergelijkbare particuliere scholen. Vanaf circa 13.000 euro heb je al een schooljaar onderwijs op havoniveau bij het Infinity College.

Meer informatie: www.infinitycollege.nl

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief