Elon Musk test zowel positief als negatief voor het coronavirus

Normal elon musk  tesla factory  fremont  ca  usa   8765031426
Afbeelding: Wikipedia

Elon Musk van Tesla Inc. tweette dat hij mogelijk Covid-19 heeft en hernieuwde zijn samenzweerderige bericht over het virus dat bijna 53 miljoen mensen heeft besmet.

"Er is iets buitengewoons aan de hand", schreef de algemeen directeur donderdag laat. “Werd vandaag vier keer getest op covid. Twee tests waren negatief, twee waren positief. "

Musk, 49, schreef dat hij symptomen had van een typische verkoudheid en beschreef deze als "tot nu toe niets ongewoons".

De CEO was soms afwijzend en zaaide twijfels over Covid-19, betwijfelde de viraliteit van de ziekte en beweerde dat het sterftecijfer overdreven was. In maart voorspelde hij dat er in april bijna nul nieuwe gevallen in de VS zouden zijn. In het land worden nu dagelijks ongeveer 150.000 gevallen gemeld.

Musk leek in een vervolg-tweet twijfel te zaaien over de omvang van de infecties en beweerde dat vals-positieve resultaten zullen volgen met het aantal uitgevoerde tests en dat het dagelijkse testpercentage in de VS "ballistisch is geworden".

Dit artikel verscheen eerst op Elon-Musk.nl

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief