Van drievoudige moord verdachte Thijs Hermans aangehouden

Normal thw
Hij wordt ervan verdacht dat hij op 7 mei 2019 op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft gedood.Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 4 mei 2019 een vrouw heeft gedood in de Scheveningse bosjes te Den Haag. De politie adviseert om de man niet zelf te benaderen, mede in verband met zijn mogelijk labiele geestelijke gesteldheid.

Vragen

Heeft u Thijs Hermans gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Update: De gezochte verdachte van het incident op de Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes is woensdagavond rond 22.30 uur aangehouden op de openbare weg in Zuid-Limburg. Zijn naam en foto werden eerder woensdag bekend gemaakt via een urgent politiebericht. Het onderzoeksteam wil burgers en media bedanken voor het massaal delen van de oproep. Alle tips die het onderzoeksteam heeft ontvangen, met uitzondering over de verblijfplaats van de verdachte, worden nog nader onder loep genomen. Het is belangrijk dat we een zo compleet mogelijk beeld van deze verdachte krijgen.  

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief