Abemec neemt van Arendonk uit Zeewolde over

Normal abemec neemt van arendonk uit zeewolde over

Importeursbedrijf en dealerorganisatie Abemec neemt per 1 januari 2019 Van Arendonk Mechanisatie over. Van Arendonk Mechanisatie heeft vestigingen in Zeewolde, Dronten en Ermelo.

Met de overname verwachten beide bedrijven de belangen van hun klanten, leveranciers en medewerkers beter te kunnen behartigen. De drie vestigingen van Van Arendonk Mechanisatie worden geïntegreerd binnen de Abemec-organisatie en gaan verder als Abemec Zeewolde, Abemec Dronten en Abemec Ermelo. Alle medewerkers komen in dienst van Abemec.

Van Arendonk voert onder andere de trekkermerken Fendt en Valtra en speelde de afgelopen 25 jaar een belangrijke rol in de landbouwmechanisatie in Flevoland. Vier jaar geleden nam Van Arendonk de dealeractiviteiten over van Gebr. De Vor in Achterveld, net als landbouwmechanisatiebedrijf VLM in Ermelo.

Zeventien dealerbedrijven Abemec versterkt met de overname zijn positie in de akkerbouwmechanisatie, de precisielandbouw en de mechanisatie in de biologische sector. Abemec heeft al zeventien dealerbedrijven vooral in Zuid-Nederland. Met de drie vestigingen van Van Arendonk erbij komt het totaal dus op twintig. Zelf maakt Abemec onderdeel uit van de Duitse coöperatie Baywa.

Adverteren op Nederland Actueel vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Nederland Actueel en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief